Promotor - pogosta vprašanja

1. Koliko stane, da se pridružim programu in postanem promotor?

Čisto nič! Vse, kar morate storiti je, da se registrirate na strani poceniPOSAVJE. V postopku ne bo potrebno razkriti nikakršnih bančnih podatkov. Nenazadnje lahko sodelovanje z nami kadarkoli prekinete.

2. Koliko lahko zaslužim?

Zaslužite lahko provizijo od vsakega posameznega nakupa slehernega kupca, ki ste nam ga priporočili preko svojega računa. Prav tako lahko zaslužite provizijo od vsakega nakupa za ponudbo, ki ste jo oglaševali, in ki je bil izpeljan preko vašega računa. Če torej obiskovalec vaše spletne strani opravi nakup na poceniPOSAVJE preko vaše povezave za ponudbo, boste zaslužili provizijo! Če klikne na povezavo, pa si premisli in v tistem trenutku ne opravi nakupa na poceniPOSAVJE, ampak se vrne na poceniPOSAVJE kasneje in kupi nekaj drugega, si boste vseeno prislužili provizijo. Provizija vam pripada za vsak nakup, ki ga opravi.

3. Kdaj mi bo izkupiček izplačan?

Sproti lahko v svojem uporabniškem računu spremljate stanje provizij in izplačil. Ko vaše stanje provizij preseže vrednost 10 €, boste prejeli nakazilo. Za več informacij o izplačilnih metodah nas kontaktirajte.

4. Kako lahko preverim, koliko sem zaslužil?

Enostavno! Prijavite se v svoj račun, kjer boste brez težav spremljali, koliko klikov ste pridobili, koliko transakcij je bilo opravljenih preko vaše povezave in koliko ste zaslužili.

5. Kako pričnem?

Če ste že registrirani, se prijavite v svoj račun tukaj in se pridružite programu Promotor. Če še niste, kliknite tukaj !

6. Ali moram znati programirati?

Poznati morate osnove HTML programiranja. Kot promotor boste morali vedeti, kako kopirati in integrirati HTML kode, ki vam jih posredujemo, in jih natančno umestiti znotraj vaše spletne strani.