50% popusta na ČEVAPČIČE & ŠOPSKO SOLATO v "Guma" okrepčevalnici v Brežicah

Ni na voljo
4,15 €
Cena Popust Prihranek
8,30 € 50% 4,15 €

Do izteka še

Kupljenih: 115

Ponudba je končana


Pogoji koriščenja

Kupon lahko koristite do 22.12.2012.

Kupon je unovčljiv takoj po nakupu (v primeru plačila s plačilno kartico ali Moneto) oziroma takoj po aktivaciji kupona (plačilo z UPN nalogom).

Kupon lahko koristite vsak delovni dan okrepčevalnice (pon.-sob.), po 14. uri.

S sabo morate imeti natisnjen kupon.

Obrok je potrebno zaužiti v lokalu in ga ni mogoče naročiti za s sabo.

Kupite lahko neomejeno število kuponov.

Kaj dobim

  • Z nakupom in predložitvijo enega kupona prejmete v lokalu obrok za eno osebo.
  • Na krožniku se nahajajo dolgi čevapčiči (5 kom) in žar priloga (sesekljana čebula, ajvar) zraven pa sodi tudi šopska solata z naribanim kozjim sirom.

Ko smo prvič poizkusili famozne "The Tchevaptchitche" v Guma okrepčevalnici Deržič (ex Guma Bar Štingl) smo se zakleli, da tako dobre čevapčiče (v bistvu so eni najboljših, kar smo jih poizkusili), enostavno MORAMO IMETI NA NAŠEM PORTALU in jih ponuditi našim uporabnikom.

Torej... Končno smo spravili skupaj ponudbo, ki je pisana na kožo vsem jugonostalgikom, žaroljupcem in tapravim ljubiteljem balkanske kuhinje.

Navodilo za uporabo:
1. Kupi kupon in ga natisni
2. Nekje po 14. uri vleti v Guma Okrepčevalnico Deržič ex Štingl, pokaži kupon in naroči "The poceniPOSAVJE" ponudbo (predlagamo ti, da si za doplačilo zraven vzameš še 1 velik pir/bier/bira/beer, 1 kepico kajmaka in seveda - obvezno opremo - lepinjo)
3. Po strpnem 15 minutnem čakanju bo pred tebe padlo 5 xxl čevapov, zloženih eden do drugega, v spremstvu žar priloge (ajvar in čebula) in ene slastne solate.

Ko bo pojedina mimo in se boš spomnil na japonsko kulturo, kjer je glasno podiranje kupčka dejansko pohvala kuharju, te moramo že vnaprej opomniti, da je Guma Okrepčevalnica Deržič še vedno trdno v osrčju Evrope in bo zato povsem dovolj, da kuharjevo mojstrovino pohvališ na tradicionalen način, z besedami, kot npr: "Bilo je odlično! Še bomo prišli!" ;)

Pa dober tek!

    

     

 

Podjetje

"GUMA" OKREPČEVALNICA, DERŽIČ IGOR S.P.

Telefon: 041 635 011

Ulica kozjanskih borcev 18
Brežica 8250
Slovenia
Ulica kozjanskih borcev 18
Brežica 8250
Slovenia
Prikaži večji zemljevid