50% popusta na FAJITAS v Oštariji Margareta v Krškem

Ni na voljo
7 €
Cena Popust Prihranek
14 € 50% 7 €

Do izteka še

Kupljenih: 28

Ponudba je končana


Pogoji koriščenja

Kupon lahko koristite do 30.11.2012.

Kupon je možno unovčiti že istega dne po nakupu (v primeru plačila s plačilno kartico ali moneto) oziroma takoj po naši aktivaciji kupona (plačilo z UPN nalogom).

Kupon lahko koristite vsak dan od ponedeljka do četrtka, po 15.00 uri.

Obrok je potrebno zaužiti v lokalu, dostava na dom pa ni mogoča.

Kupite lahko neomejeno število kuponov.

Kaj dobim

  • Z nakupom enega kupona prejmete mehiški obrok za eno osebo.
  • Obrok sestavljata dve tortilji, ki si ju po svojem okusu napolnite s sveže popečeno mešano zelenjavo in piščančjim mesom.
  • Kot dodatke pa imate na voljo Jalapeño papričice, rdečo salso, pečen rdeči fižol in omako "Santa Maria" (kisla smetana z začimbami).

PoceniPosavje vam v sodelovanju z Oštarijo Margareta ponuja okusen mehiški obrok - Fajitas. Sveže piščančje meso, popečeno skupaj z rdečo, zeleno in rumeno papriko in čebulo takoj privabi pogled, čudovita aroma pa prebudi nosne čutnice. Preden se boste lahko "spustili" v kulinarično doživetje, boste najprej morali vzeti eno izmed dveh tortilj, ju po svoji volji napolniti z nadevom in okrasiti z dodatki. Izmed dodatkov so vam na voljo sesekljane pekoče Jalapeño paprike, rdeča salsa omaka, pečen rdeči fižol in omaka Santa Maria (kisla smetana in začimbe).

O Oštariji Margareta:
Pustite se razvajati ob izbranih dobrotah italijanske in mehiške kuhinje s pridihom domačnosti in njihove izvirnosti. Nepozabni trenutki ob pokušanju raznovrstnih dobrot vas bodo prepričali v unikatnost, ki jo lahko zaokrožite z doma pripravljenimi sladicami, katerim se prav nihče ne more upreti. Tradicija gostinstva sega nazaj, 150 let. Z upoštevanjem sodobnosti boste pri njih dandanes našli picerijo in špagetarijo ter okuse mehiške kuhinje v ambientu s pridihom mehiškega in rustikalnega stila v toplini naravnih barv in lesa »tako, kot to mora bit«!
 

Delovni čas

PONEDELJEK - ČETRTEK

08:00 - 23:00

PETEK
08:00 - 24:00
SOBOTA
12:00 - 24:00
NEDELJA
12:00 - 22:00

Podjetje

OŠTARIJA MARGARETA ROBERT BLAZINŠEK S.P.

Telefon: 074905050

Cesta 4. julija 22
Krško 8270
Slovenia
Spletna stran
Cesta 4. julija 22
Krško 8270
Slovenia
Prikaži večji zemljevid