21% popusta za zaključene družbe na IZLETNIŠKI KMETIJI VERTOVŠEK v Koprivnici

Ni na voljo
10,40 €
Cena Popust Prihranek
13,20 € 21% 2,80 €

Do izteka še

Kupljenih: 0

Ponudba je končana


Pogoji koriščenja

Pogoji koriščenja

Z nakupom enega kupona se lahko koristi popust v višini 21% na jedilnike po dogovoru do 120 ljudi v mesecu Juniju

Pogoj za koriščenje popusta je zaključena družba, ki šteje najmanj 30 ljudi

Jedilniki so stvar dogovora, spodaj pa navajamo eno izmed možnosti

Na redno ceno vam z nakupom enega kupona v vrednosti 10.40€ Izletniška kmetija Vertovšek prizna 21% popusta na zaključni račun

Popust z nakupom kupona lahko koristite samo v mesecu Juniju

Kaj dobim

  • 21% popusta na zaključni račun za zaključene družbe v mesecu Juniju (poroke, obletnice, rojstni dnve, sedmine ipd.)

Želite preživeti popoln dan v mesecu Juniju z vašimi najbližjimi v srcu idilične narave ? Potem je ta ponudba kot nalašč za vas. Na izletniški kmetiji Vertovšek v Koprivnici pri Senovem vas bodo z nasmeškom na obrazu postregli domače dobrote ter odlična vina in to kar 21% ceneje.

Primer jedilnika :

Redna cena: 13,2 €/oseba
Popust 20%
Cena s popustom: 10,4 €/oseba
Prihranek: 2,8 eur/oseba


Domača goveja juha
-
Piščančji zrezek po dunajsko
Svinjska pečenka
Pražen krompir
Zdrobovi kroketi
Sestavljena solata
-
Sladica

O IZLETNIŠKI KMETIJI VERTOVŠEK

Domačija

LOKACIJA

Prav idilično se sliši. Na samem, ob gozdu, travnikih in njivah … Da, tu se nahaja naša domačija. Domačini območju rečejo tudi Zajčji kot, saj naj bi bilo tu, še ne tako dolgo nazaj, veliko zajcev. In še danes jih lahko opazite, če se le dovolj zlijete z okoliško naravo.

Spadamo v občino Krško, nahajamo pa se na njenem skrajnem vzhodnem robu, ki meji na občino Kozje. Delno okoliška polja, gozdovi in vinogradi že spadajo v Kozjanski regijski park. Da, narava je tu okoli res čudovita!

KMETIJA

Skupna površina naše domačije znaša približno 6 hektarjev. Usmerili smo se predvsem v vzrejo ovc, a tudi drugih domačih živali pri nas ne  manjka. Pujsi, kokoši, petelin, race, goske, pes, mački, pa še kakšna se najde. Vsake toliko nas na dvorišče pride obiskati še fazan, v gozdu za hišo in na okoliških travnikih pa se pasejo srne.

PROSTORI

Lokal

V pritličju hiše imamo urejen lokal, v katerem lahko postrežemo približno 60 oseb. Lokal je urejen v prijetnem kmečkem slogu, trenutno pa se v njem nahaja tudi razstava slik Vlada Geršaka, ki sicer živi in deluje v Celju. Za svoja dosedanja dela je prejel že številna priznanja in nagrade. Razstavljene slike lahko tudi kupite.

Kozolec

Pozno spomladi, poleti in zgodaj jeseni je še posebej prijetno pod kozolcem tik ob gozdu, ki lahko sprejme približno 150 oseb, postregli pa smo jih tudi že 230. Poleg osnovnega prostora je pod kozolcem tudi urejeno plesišče in prostor za manjšo glasbeno skupino. Lokacija je primerna tako za razna »piknik« praznovanja kot tudi za svečane dogodke, na primer poroko.

Piknik prostor

Za kozolcem, v prijetni senci dreves, je prostor za piknike. Na voljo so klopi in mize za približno 100 oseb. Prostora je dovolj tudi za manjši taborni ogenj, šotore ipd.

Igrišče

Ljubiteljem športa in rekreacije je namenjeno travnato igrišče, primerno za nogomet, odbojko, badminton in podobne aktivnosti.

Parkirišče

Vsem našim gostom je na voljo parkiranje na našem dvorišču, kjer je dovolj prostora tudi za par avtobusov.

 

Kulinarika

S kulinariko na naši kmetiji ohranjamo nematerialno kulturno dediščino naše dežele. Poudarek namreč dajemo domačim jedem, pripravljenim po receptih naših babic, pri čemer se še posebej osredotočamo na kvaliteto surovin. Le-te so, kolikor je le mogoče, pridelane na domačih poljih ter na okolju prijazen način. Na Vašo željo pa pripravimo tudi bolj eksotične jedi.

HRANA

Gostje še posebej  pohvalijo naš kruh iz krušne peči, govejo juho z domačimi rezanci, med sladicami pa prednjači naš bogat jabolčni zavitek ali po domače štrudelj.  Od mesnih jedi najpogosteje pripravljamo odojke, jagenjčke, kokoši, kotlovino in čevapčiče. In ker se odojek peče na zunanjem roštilju, na odprtem ognju iz  suhih bukovih drv, je le-ta še pred kulinaričnim užitkom prava paša za oči.

PIJAČA

Ob prihodu vam ponudimo doma pripravljene aperitive (višnjev liker, liker črnega ribeza), orehov liker, borovničev liker, domači Jegermaister …). K hrani pa vam priporočimo rdeče ali belo vino iz našega vinograda, ki leži na območju Bizeljsko-Sremiškega vinorodnega okoliša, ter domač jabolčni ali bezgov sok.

Nekaj primerov jedilnikov za različne priložnosti najdete tudi na tem mestu, vsekakor pa je končni izbor jedi odvisen zgolj od vaših želja in domišljije.

Poroke

Če želite nepozaben poročni dan v naravi, ste na pravem naslovu. Pri nas se je odvilo že kar nekaj porok na prostem. Poročni obred lahko poteka na travniku, v prijetni senci cvetočega bezga, ali pa pod kozolcem. Ob zvokih ptičjega petja in vonju poletne trave bo vaš obred zagotovo nekaj posebnega.

Poročno slavje se nato nadaljuje pod kozolcem, ki sprejme do 150 oseb in ima poleg še plesišče s prostorom za manjšo glasbeno skupino.

Mladoporočencema v dar zbrane svate brezplačno pogostimo z vrhunskim rumenim muškatom.

Odprti smo za vaše želje, zato nas čim prej obiščite in si rezervirajte termin!

 

Podjetje

Izletniška kmetija Verstovšek

Telefon: 041983170

Veliki Kamen 42
Koprivnica 8282
Slovenia
Spletna stran
Veliki Kamen 42
Koprivnica 8282
Slovenia
Prikaži večji zemljevid