50% popusta na MEGA PLESKAVICO V LEPINJI v Piceriji Italia v Brežicah

Ni na voljo
4,15 €
Cena Popust Prihranek
8,30 € 50% 4,15 €

Do izteka še

Kupljenih: 22

Ponudba je končana


Pogoji koriščenja

Kupon lahko koristite do 1.11.2012.

Kupon je unovčljiv takoj po nakupu (v primeru plačila s plačilno kartico) oziroma takoj po aktivaciji kupona (plačilo z UPN nalogom).

Kupon lahko koristite vsak dan v tednu, po 13.00 uri.

Obroka ni mogoče naročiti z dostavo na dom.

Kupite lahko neomejeno število kuponov.

Kaj dobim

  • MEGA pleskavica v lepinji z zelenjavo (solata, paradižnik, kumarice) ter dvema prelivoma.

Tokrat vam v sodelovanju z Gostilno in picerijo Italia ponujamo slastno akcijsko ponudbo, po kateri nihče ne bo od mize odšel lačen, oblizovanje prstov na koncu obroka pa vam zagotovo ne uide.

Mega pleskavica, slastna sveže pečena lepinja s svežo zelenjavo kot nadevom in dvema prelivoma. Vse to bo ravno dovolj, da na sladico ne boste niti pomislili, saj prostora zanjo ne bo več ;)

Pa dober tek!

 

O Gostilni in pizzerii Italia:
Nahaja se v centru Brežic ob TPC Čepin. Od Term Čatež je oddaljena le 2 kilometra. Postregli vas bodo na prostorni zunanji terasi ali v prijetnem notranjem ambientu, ki skupaj sprejmeta 60 ljudi. Če ste ljubitelji domače slovenske hrane, pizz, jedi na žaru ali pa slastnih vegetarijanskih jedi, je Italia prava izbira. Od ponedeljka do sobote ponujajo tudi malice, vsak prvi in tretji petek v mesecu pa odojka iz krušne peči. Naročene jedi vam tudi dostavijo na željeno lokacijo, ukvarjajo pa se tudi s cateringom. V svojih prostorih sprejemajo tudi zaključene družbe do 40 ljudi. Poleg kulinarike vam v Italii ponudijo tudi nekatere aktivnosti, kot so parass preživetje v naravi, padalstvo, skoke v tandemu in panoramske polete.

Podjetje

LaItalia d.o.o.

Telefon: 074961400

Borštnikova ulica 10
Brežice 8250
Slovenia
Spletna stran
Borštnikova ulica 10
Brežice 8250
Slovenia
Prikaži večji zemljevid