50% popusta na MEGA MEŠANO MORSKO PLOŠČO za dve osebi v Pizzeriji Italija v Brežicah

Ni na voljo
13 €
Cena Popust Prihranek
26 € 50% 13 €

Do izteka še

Kupljenih: 65

Ponudba je končana


Pogoji koriščenja

Kupon lahko koristite do 8.12.2013.

Kupon je unovčljiv takoj po nakupu (v primeru plačila s plačilno kartico) oziroma takoj po aktivaciji kupona (plačilo z UPN nalogom).

Kupon lahko koristite vsak dan, po 14. uri.

Obrok je potrebno zaužiti v lokalu in ga ni mogoče naročiti z dostavo na dom.

Kupite lahko neomejeno število kuponov

Kaj dobim

  • Z nakupom in predložitvijo enega kupona prejmete v lokalu morsko ploščo za dve osebi.
  • Na plošči se nahajajo file vitkega soma na dva načina (dunajsko paniran s sezamom, koruzno paniranje s paradižnikom in mozzarello), lignji po tržaško, lignji na žaru, polnjeni lignji na žaru (šunka, sir), morska rižota in ocvrt krompirček.
  • Kot dodatke pa imate na voljo skodelico tatarske omake, tržaške omake in parmezan

Poletje se poslavlja, morje je že daleč za nami. Za marsikoga od nas bo zato sledeča MEGA ponudba točno to, kar potrebujemo, da presekamo vsakdan in obudimo spomin na poletne dni, brezskrbnost in seveda - mediteransko kulinariko.

Tudi tokratna vam v sodelovanju s Pizzerio Italio ponujamo EDINSTVEN KULINARIČNI UŽITEK. Vsi, ki ste uživali v prejšnji akciji (gratiniranih školjkah), tudi tokrat ne boste razočarani. MEŠANA MORSKA PLOŠČA ZA DVE OSEBI pred vas postavi dve vrsti vitkega soma, tri vrste lignjev, morsko rižoto in ocvrt krompirček. Vse to pa boste lahko "začinili" še s tremi dodatki.

Pa da nebo pomote - čeprav v naslovu piše, da je ponudba za dva, vam lahko zaupamo majhno skrivnost... Tudi če ste trije, ne boste odšli lačni ;) Saj veste kaj pravijo: "Če ni foušije, je za vse dovolj!" ;)

Pa dober tek!

O Gostilni in pizzerii Italia:

Nahaja se v centru Brežic ob TPC Čepin. Od Term Čatež je oddaljena le 2 kilometra. Postregli vas bodo na prostorni zunanji terasi ali v prijetnem notranjem ambientu, ki skupaj sprejmeta 60 ljudi. Če ste ljubitelji domače slovenske hrane, pizz, jedi na žaru ali pa slastnih vegetarijanskih jedi, je Italia prava izbira. Od ponedeljka do sobote ponujajo tudi malice, vsak prvi in tretji petek v mesecu pa odojka iz krušne peči. Naročene jedi vam tudi dostavijo na željeno lokacijo, ukvarjajo pa se tudi s cateringom. V svojih prostorih sprejemajo tudi zaključene družbe do 40 ljudi. Poleg kulinarike vam v Italii ponudijo tudi nekatere aktivnosti, kot so parass preživetje v naravi, padalstvo, skoke v tandemu in panoramske polete.


Podjetje

LaItalia d.o.o.

Telefon: 074961400

Borštnikova ulica 10
Brežice 8250
Slovenia
Spletna stran
Borštnikova ulica 10
Brežice 8250
Slovenia
Prikaži večji zemljevid