50% popusta na OCVRTEGA PIŠČANCA v Gostilni Strniša na Jesenicah na Dolenjskem

Ni na voljo
5 €
Cena Popust Prihranek
10 € 50% 5 €

Do izteka še

Kupljenih: 6

Ponudba je končana


Pogoji koriščenja

Kupon lahko koristite do 15.12.2012.

Kupon je unovčljiv takoj po nakupu (v primeru plačila s plačilno kartico ali Moneto) oziroma takoj po aktivaciji kupona (plačilo z UPN nalogom).

Kupon lahko koristite vsak dan v tednu, v delovnem času Gostilne Strniša (07-22).

S sabo morate imeti natisnjen kupon.

Obrok je potrebno zaužiti v lokalu in ga ni mogoče naročiti za s sabo.

Kupite lahko neomejeno število kuponov.

Kaj dobim

  • Z nakupom in predložitvijo enega kupona prejmete v lokalu obrok za eno osebo.
  • Obrok sestavlja hrustljavo ocvrt piščanec (700g) na solatni posteljici s krhlji limone.

Gostilna Strniša in ekipa poceniPOSAVJE.si so staknili skupaj glave, zadevo pretuhtali in na plano udarili z res okusno, sočno in obilno ponudbo. Tokrat je v našo ponudbo "priletela" AVIACIJA, konkretno piščanec ;)

Hrustljava skorjica v svoji sredici skriva kose nežnega & mehkega piščančjega mesa, ki se bodo kar sami topili v ustih. Da skrbno pripravljeni kosi ocvrtega piščanca, položeni na liste sveže zelenjave slučajno nebi samevali, jim družbo delajo še krhlji limone.

Ker se na tem mestu okusi posameznikov kaj hitro razidejo, prepuščamo izbiro morebitnih predjedi, prilog, solat ali sladic vsakemu posamezniku. Namreč ob doplačilu si lahko vsak kupec kupona privošči kakršno koli "spremljavo" k svojem piščancu (vse dokler se želje gibljejo znotraj menija Gostilne Strniša).

Kot veliko naših ponudb doslej, je tudi tokratnja obilna in bo ob premišljeni izbiri priloge in/ali solate, nasitila kar dva lakotnika.

Delovni čas lokala: 07:00-22:00

O Gostilni Strniša
Gostilna se nahaja v Jesenicah na Dolenjskem, v bližini državnega mejnega prehoda Obrežje. V gostilni vas bodo postregli z okusnimi malicami in jedmi po naročilu. Jedilniki so zelo pestri, prav tako imajo široko izbiro alkoholnih in brezalkoholnih pijač. Organiziranim skupinam postrežejo v ločenem prostoru s kapaciteto do 50 ljudi. Hkrati ponujajo oddih na senčni terasi, igrala za otroke in športne površine za nogomet, košarko ali odbojko na mivki. Možnosti aktivnega oddiha na površinah za nogomet, košarko in odbojko na mivki; igrala za otroke.

Podjetje

GOSTINSTVO STRNIŠA d.o.o.

Telefon: 07 4574851

Jesenice 7c
Jesenice na Dolenjskem 8261
Slovenia
Spletna stran
Jesenice 7c
Jesenice na Dolenjskem 8261
Slovenia
Prikaži večji zemljevid