50% popusta na PERSONALIZIRANO BUTELJKO sladkega vina

Ni na voljo
5,50 €
Cena Popust Prihranek
11 € 50% 5,50 €

Do izteka še

Kupljenih: 25

Ponudba je končana


Pogoji koriščenja

Z nakupom kupona vam pripada 50% popust na personalizirano buteljko sladkega vina na spletni strani www.osebna-darila.si

Pri oddaji naročila v komentar pred oddajo naročila na spletni strani www.osebna-darila.si vpišite svojo kodo in upoštevali vam bomo 50% popust

Osebni prevzem buteljke je v trgovini z obutvijo GOER v Nakupovalnem centru Intermarket v Brežicah ali na kaki drugi lokaciji po dogovoru (info@osebna-darila.si)

Kaj dobim

  • Kreirajte svojo lastno etiketo ter izberite vino na spletni strani www.osebna-darila.si in podarite popolno osebno darilo (izbirati si lahko med vsemi vini, liker in šampanjec ne spadata v tp akcijo)

Osebna-darila.si je spletna trgovina, ki vam omogoča, da zelo enostavno in ugodno ustvarite unikatno osebno darilo za vsako priložnost. Izbirate med številnimi pijačami vrhunske kakovosti ter široko paleto ponujenih dizajnov etiket, katerim enostavno dodate svoje sporočilo – tekst in/ali sliko. Tako boste s sabo na rojstni dan, obletnico, zabavo ali praznovanje prinesli darilo, ki bo vzbudilo pozornost vseh okoli vas. Idealno darilo za rojstni dan ! Bodite izvirni in ustvarite OSEBNO DARILO!

 

http://www.osebna-darila.si

Podjetje

Trgovina Goer

Telefon: 074961162

Tovarniška 10
Brežice 8270
Slovenia
Spletna stran
Tovarniska 10
Brežice 8250
Slovenia
Prikaži večji zemljevid