50% popusta na goveji GOLAŽ v Piceriji Italia v Brežicah na praznovanju 11. obletnice

Ni na voljo
1,99 €
Cena Popust Prihranek
4 € 50% 2,01 €

Do izteka še

Kupljenih: 9

Ponudba je končana
Pogoji koriščenja

Kupon lahko koristite SAMO na dan 11. OBLETNICE PICERIJE ITALIJA, torej v SOBOTO 27.4.2013 od 17.00 naprej

Kupon je unovčljiv takoj po nakupu (v primeru plačila s plačilno kartico) oziroma takoj po aktivaciji kupona (plačilo z UPN nalogom).

Kupite lahko neomejeno število kuponov.

SAMO 100 KUPONOV !!!

Kaj dobim

  • 1 porcijo govejega Gulaža

Picerija Italija je z nami že 11 let. Ja kdo bi si mislil, ko pa čas tako hitro teče. Kot se za vsako obletnico spodobi bodo tudi to praznovali tako kot se "šika". V soboto 27.4.2013 od 17.00 naprej vas Picerija Italija vabi, da se skupaj z njimi poveselite v velikem šotoru ob dobri glasbi še boljši hrani ter prijetnem vzdušju. Nekdo izmed vas pa se bo domov odpeljal še z avtomobilom... To boste morda prav vi !

O Gostilni in pizzerii Italia:
Nahaja se v centru Brežic ob TPC Čepin. Od Term Čatež je oddaljena le 2 kilometra. Postregli vas bodo na prostorni zunanji terasi ali v prijetnem notranjem ambientu, ki skupaj sprejmeta 60 ljudi. Če ste ljubitelji domače slovenske hrane, pizz, jedi na žaru ali pa slastnih vegetarijanskih jedi, je Italia prava izbira. Od ponedeljka do sobote ponujajo tudi malice, vsak prvi in tretji petek v mesecu pa odojka iz krušne peči. Naročene jedi vam tudi dostavijo na željeno lokacijo, ukvarjajo pa se tudi s cateringom. V svojih prostorih sprejemajo tudi zaključene družbe do 40 ljudi. Poleg kulinarike vam v Italii ponudijo tudi nekatere aktivnosti, kot so parass preživetje v naravi, padalstvo, skoke v tandemu in panoramske polete.

Podjetje

LaItalia d.o.o.

Telefon: 074961400

Borštnikova ulica 10
Brežice 8250
Slovenia
Spletna stran
Borštnikova ulica 10
Brežice 8250
Slovenia
Prikaži večji zemljevid