50% popusta na "PIRAMIDO ADRENALINO" v Racelandu Krško

Ni na voljo
3,95 €
Cena Popust Prihranek
7,90 € 50% 3,95 €

Do izteka še

Kupljenih: 2

Ponudba je končana
Pogoji koriščenja

- Kupon lahko koristite do 31.01.2013.
- Kupon je unovčljiv takoj po nakupu (v primeru plačila s plačilno kartico ali Moneto) oziroma takoj po aktivaciji kupona (plačilo z UPN nalogom).
- Kupon lahko koristite vsak delovni dan okrepčevalnice (tor.-ned.), od 12. do 21. ure.
- S sabo morate imeti natisnjen kupon.
- Obrok je potrebno zaužiti v lokalu.
- Število kuponov je omejeno na 50.

Kaj dobim

  • Z nakupom in predložitvijo enega kupona prejmete v lokalu obrok za eno osebo.
  • Obrok sestavlja popečen krompirček s piščancem in brokolijem v smetanovi omaki.

Svoja vrata je letos odprla nova restavracija v Krškem - Adrenalina, ob dirkališki pisti Raceland. Že samo ime pove, da je "v igri" visoka hitrost, povišan adrenalin, ogromno g-sile, vonj po bencinu in gumah... Ker pa se osebje Adrenaline želi predstaviti tudi v luči odlične kulinarične postojanke in svojo ponudbo predstaviti širšemu krogu lačnih Posavcev, smo združili moči.

Rezultat je kulinarična ponudba imenovana "PIRAMIDA ADRENALINA", ki je sestavljena iz  popečenega krompirčka s piščancem in brokolijem v smetanovi omaki.

Delovni čas restavracije:  Torek - nedelja 12h do 21h (Ponedeljek - Zaprto!)

Ker na območju, kjer se nahajata Adrenalina in Raceland, ni sistema ulic in hišnih številk, prilagamo koordinate lokacije (45° 55' 47.2" , 15° 32' 07.3") in navodilo za dostop iz smeri Brežic, za lažjo orientacijo.


O Adrenalini: V njihovi novi restavraciji "ADRENALINA" vam ponujajo jedi z žara, testenine, slastne pice, ali jedi po naročilu. Pri njih je mogoče praznovati rojstni dan, se zabavati kot zaključena družba ali organizirati team building za podjetja. Dogodki pa so lahko seveda v povezavi z karting vožnjami, šolo varne vožnje ali seminarji v naši sejni sobi. Med tem, ko uživate v kulinaričnih dobrotah, pa lahko z njihove restavracije ali zunanje terase spremljate dogajanje na poligonu. Tudi za vaše najmlajše imajo urejen Raceland JUNIOR poligon, kjer lahko naredijo prve adrenalinske zavoje.


Podjetje

Pagrat d.o.o.

Telefon: 041 379 333

Gorica 26
Leskovec pri Krškem 8273
Slovenia
Spletna stran