Noviteta ! 50% popusta na Pizzo "DALMATINA" v restavraciji Adrenalina v Krškem

Ni na voljo
3,35 €
Cena Popust Prihranek
6,70 € 50% 3,35 €

Do izteka še

Kupljenih: 75

Ponudba je končana


Pogoji koriščenja

Kupon lahko koristite do 31.1.2014

Kupon je unovčljiv takoj po nakupu (v primeru plačila s plačilno kartico) oziroma takoj po aktivaciji kupona (plačilo z UPN nalogom).

Kupon lahko koristite vsak dan po 14.00 uri

Obrok je potrebno zaužiti v lokalu in ga ni mogoče naročiti z dostavo na dom.

Kupite lahko neomejeno število kuponov

Kaj dobim

  • Kulinarično noviteto za polovično ceno
  • Veliko pizzo "DALMATINA" (kisla smetana, mozzarela, tuna, čebula, šampinjoni, koruza)

V restavraciji Adrenalina v Krškem (dirkališče Raceland) so za vas pripravili kulinarično noviteto -> Pizzo DALMATINO, ki se sestoji iz testa, mozzarele, kisle smetane, tune, čebule, šampinjonov ter koruze. Premierno jo lahko poizkusite po polovični ceno z nakupom kupona na našem portalu.

Mi smo bili navdušeni, prepričani smo da boste tudi vi !

Restavracija ADRENALINA vam ponuja svetovljansko kulinariko, začinjeno s pridihom slovenske edinstvenosti, prijazno in izkušeno osebje ter vrhunska lokalna vina in vina drugih slovenskih vinorodnih okolišev. Pravi domači njoki, pravkar iz pečice vzeta milanska polenta ali druge hišne posebnosti so imenitna priloga kulinaričnim mojstrovinam, s katerimi bomo navdušili tudi največje gurmane.

Ponudba je sezonsko prilagojena, jedi so pripravljene iz prvovrstnih svežih sestavin in zelišč, pravkar nabranih na domačem vrtu oz. pridelanih ali vzgojenih pri lokalnih domačih dobaviteljih.

Že od 9 ure dalje lahko izbirate med različnimi vrstami izvrstnih malic, picami in drugimi prigrizki, po 13 uri  vam bomopostregli z najboljšimi dnevnimi in poslovnimi kosili v mestu, za sladkosnede pa je vsak dan na voljo pester izbor svežih in okusnih sladic.

Z veseljem bomo organizirali vaše poslovne zaključke, družabna srečanja, svečane sprejeme, kosila in večerje ob posebnih dogodkih.

V objektu so tudi štiri sodobno opremljene sobe, primerne tako za dnevni počitek, kot tudi za daljše bivanje, saj imajo vse  brezžično povezavo z internetom, TV, kopalnico s tušem in sanitarijami. V posebni ponudbi pa je možen tudi najem garaže za vaše vozilo.

 

Vzporedno s kulinarično ponudbo pa smo v adrenalinskem parku RACELAND  za vas pripravili tudi več team-building programov za podjetja;  izkušeni inštruktorji vas bodo skozi tečaje varne vožnje pripravili na situacije,  s katerimi se srečujemo v prometu in vas seznanili, kako jih prepoznati, obvladati in rešiti; z našimi gokarti  se boste v hitri vožnji lahko pomerili s prijatelji, ali pa boste enostavno ugotovili, da je mogoče prav time attack tista dogodivščina, ob kateri boste odslej sproščali svoj adrenalin.

Za najmlajše pa smo uredili tudi RACELAND JUNIOR poligon, kjer lahko naredijo prve adrenalinske zavoje, doživijo prvi stik s štirikolesniki in si razvijajo reflekse, motorične sposobnosti ter sposobnost hitrega odločanja. Trening sodi med izrazito varno in poučno dogodivščino.

 

Delovni čas restavracije: Ponedeljek - nedelja 9h do 21h

Ker na območju, kjer se nahajata Adrenalina in Raceland, ni sistema ulic in hišnih številk, prilagamo koordinate lokacije (45° 55' 47.2" , 15° 32' 07.3") in navodilo za dostop iz smeri Brežic, za lažjo orientacijo.

 

Podjetje

Pagrat d.o.o.

Telefon: 041 379 333

Gorica 26
Leskovec pri Krškem 8273
Slovenia
Spletna stran