50% popusta na adrenalinski komplet "PIZZA NA PISTI & 15 KROGOV VOŽNJE PO PISTI Z LASTNIM VOZILOM" v Racelandu Krško

Ni na voljo
10 €
Cena Popust Prihranek
20 € 50% 10 €

Do izteka še

Kupljenih: 0

Ponudba je končana


Pogoji koriščenja

- Kupon lahko koristite do 31.01.2013.
- Kupon je unovčljiv takoj po nakupu (v primeru plačila s plačilno kartico ali Moneto) oziroma takoj po aktivaciji kupona (plačilo z UPN nalogom).
- Kupon lahko koristite vsak delovni dan okrepčevalnice (tor.-ned.), od 12. do 21. ure.
- S sabo morate imeti natisnjen kupon.
- Obrok je potrebno zaužiti v lokalu.
- Število kuponov je omejeno na 50.
- V kolikor vreme ne bo dopuščalo vožnje po pisti (sneg, dež), lahko vožnje koristite naknadno (po predhodnem dogovoru z upraviteljem dirkališča)

Kaj dobim

  • Z nakupom in predložitvijo enega kupona prejmete v lokalu obrok za eno osebo ter možnost vožnje 15ih krogov z lastnim vozilom po pisti.
  • Izberete si lahko katerokoli pizzo iz redne ponudbe velikih pizz Restavracije Adrenalina.
  • Vožnja po pisti zajema 15 krogov vožnje z lastnim vozilom (motor, osebni avtomobil), z merjenjem časov.

Svoja vrata je letos odprla nova restavracija v Krškem - Adrenalina, ob dirkališki pisti Raceland. Že samo ime pove, da je "v igri" visoka hitrost, povišan adrenalin, ogromno g-sile, vonj po bencinu in gumah... Ker pa se osebje Adrenaline želi predstaviti tudi v luči odlične kulinarične postojanke in svojo ponudbo predstaviti širšemu krogu lačnih Posavcev, smo združili moči.

Rezultat je visoko-hitrostna kulinarična ponudba, imenovana: "PIZZA NA PISTI & 15 KROGOV VOŽNJE PO PISTI Z LASTNIM VOZILOM".

Vsak kupec kupona si v restavraciji Adrenalina lahko izbere iz rednega menija ENO VELIKO PIZZO po lastnem izboru, pred ali po obroku pa ima možnost preizkusiti svoje dirkaške sposobnosti na pisti, ki je tik ob restavraciji. V kolikor vreme ne bi dopuščalo izvedbe vožnje (sneg, led), se vožnja lahko (ob predhodnem dogovoru) izvede naknadno.

delovni čas restavracije:  Torek - nedelja 12h do 21h (Ponedeljek - Zaprto!)

Ker na območju, kjer se nahajata Adrenalina in Raceland, ni sistema ulic in hišnih številk, prilagamo koordinate lokacije (45° 55' 47.2" , 15° 32' 07.3") in navodilo za dostop iz smeri Brežic, za lažjo orientacijo.


O Adrenalini: V njihovi novi restavraciji "ADRENALINA" vam ponujajo jedi z žara, testenine, slastne pice, ali jedi po naročilu. Pri njih je mogoče praznovati rojstni dan, se zabavati kot zaključena družba ali organizirati team building za podjetja. Dogodki pa so lahko seveda v povezavi z karting vožnjami, šolo varne vožnje ali seminarji v naši sejni sobi. Med tem, ko uživate v kulinaričnih dobrotah, pa lahko z njihove restavracije ali zunanje terase spremljate dogajanje na poligonu. Tudi za vaše najmlajše imajo urejen Raceland JUNIOR poligon, kjer lahko naredijo prve adrenalinske zavoje.

 

 

 

Podjetje

Pagrat d.o.o.

Telefon: 041 379 333

Gorica 26
Leskovec pri Krškem 8273
Slovenia
Spletna stran