50% popusta na POPOLNO NEDELJSKO KOSILO S ŠTIRIMI HODI v Piceriji Italia v Brežicah

Ni na voljo
4,95 €
Cena Popust Prihranek
9,90 € 50% 4,95 €

Do izteka še

Kupljenih: 72

Ponudba je končana


Pogoji koriščenja

- Kupon lahko koristite do 30.12.2012.
- Kupon velja za NEDELJSKA KOSILA, torej ga je mogoče unovčiti samo ob nedeljah.
- POTREBNA JE PREDHODNA REZERVACIJA pri ponudniku (tel. št. 07 49 61 400) najkasneje en dan prej (sobota) do 15. ure.
- Kupon je sicer unovčljiv takoj po nakupu (v primeru plačila s plačilno kartico) oziroma takoj po aktivaciji kupona z naše strani (plačilo z UPN nalogom).
- Obrok je potrebno zaužiti v lokalu in ga ni mogoče naročiti z dostavo na dom ali vzeti s sabo domov.
- Posameznik lahko kupi največ 4 kupone.
- Velja za skupine do največ 10 oseb.
- Število kuponov je omejeno na 100 kuponov

Kaj dobim

  • Z nakupom in predložitvijo enega kupona prejmete v lokalu Pizzeria Italia Brežice nedeljsko kosilo s štirimi hodi za eno osebo.
  • Prvi hod predstavlja hladna predjed, sledi juha, glavna jed (meso, priloga, solata) in na koncu še sladica.
  • SLIKE PONUDBE SO SIMBOLIČNE, saj ponudnik vsako nedeljo pripravi DVA NOVA MENIJA.

Pizzerio Italio v Brežicah smo do sedaj lahko že dodobra spoznali. Vajeni smo njihovih obilnih, okusnih, mamljivih ponudb. Tudi tokrat se je njihova ekipa zelo potrudila in po preverjenem receptu sestavila kulinarično doživetje, ki bo znova premamilo in prepričalo mnoge.

Pred vami je ponudba NEDELJSKEGA KOSILA po polovični ceni, pri čemer bosta vsako nedeljo kupcem kuponov na voljo dve menija, vsak s po štirimi hodi. Uverturo v pojedino bo naredila hladna predjed, ki bo lačnega obiskovalca pripravila na tisto, kar sledi. Medtem, ko vas bo juha dodobra pogrela, pa bo kuharski mojster v "zaodrju" pripravil glavno jed (meso, priloga, solata), ki bo s svojim izgledom potešila lakoto vaših oči in obenem zapolnila praznino želodca. Ko boste že mislili, da prostora za ŠE ni več, bo kulinarično doživetje zaokrožila še slastna sladica.

Tako bodo vaši krožniki in posode ostali v nedeljo za spremembo čisti, kuhinja pospravljena, vi pa boste za spremembo v nedeljo nekoliko predahnili in se počili. Torej - konec dober, vse dobro ;)

Pogoji in omejitve: Na nedeljsko kosilo se je potrebno naročiti najmanj en dan prej (sobota do 15. ure, na telefonsko številko 07 49 61 400). Posameznik lahko kupi največ 4 kupone, število kuponov je v prvi fazi omejeno na 100 (možnost naknadnega povečanja), s kuponi pa ni mogoče naročiti nedeljskega kosila za skupine, večje od deset (10) oseb. Slike v ponudbi so simbolične, saj bosta vsako nedeljo na voljo dva nova menija.

    

Podjetje

LaItalia d.o.o.

Telefon: 074961400

Borštnikova ulica 10
Brežice 8250
Slovenia
Spletna stran
Borštnikova ulica 10
Brežice 8250
Slovenia
Prikaži večji zemljevid