50% popusta na OCVRTE SARDELICE S KROMPIRČKOM v Gostilni Kmečki hram

Ni na voljo
2,90 €
Cena Popust Prihranek
5,80 € 50% 2,90 €

Do izteka še

Kupljenih: 33

Ponudba je končana


Pogoji koriščenja

Kupon lahko koristite do 30.09.2012.

Kupon je unovčljiv takoj po nakupu (v primeru plačila s plačilno kartico, moneta) oziroma takoj po aktivaciji kupona (plačilo z UPN nalogom).

Kupon lahko koristite MED TEDNOM - OD PONEDELJKA DO PETKA, v rednem delovnem času Gostilne Kmečki hram.

Obroka ni mogoče naročiti za domov.

Kupite lahko neomejeno število kuponov.

Kaj dobim

  • Porcija ocvrtih sardelic z limono, tržaško omako in majonezo
  • Ocvrt krompirček
  • Košarica svežega domačega kruha

Pogrešate romantičen ambient, dobro glasbo in odlično dalmatinsko hrano? Potem ste zagotove eden izmed tistih, ki ceni svežo morsko ribo in kozarec dobrega vina. Da pa vašo odločitev ZA nakup te ponudbe še nekoliko olajšamo vam zaupamo, da ima Gostilna Kmečki hram po vsej verjetnosti eno najlepših in najbolj romantičnih teras v celem Posavju. Miren, rustikalen ambient ter umeščenost neposredno ob nabrežje reke Krke daje gostilni čar, ki ga premore le redka slovenska gostilna. Prepričajte se sami ali v dvoje, nihče ne bo razočaran (ali lačen) ;)

Tokrat boste za 2,90 EUR postreženi z ocvrtimi sardelicami & krompirčkom, zraven pa boste dobili še svež domač kruh. Porcijo bodo elegantno zaokrožili še trije dodatki in sicer tržaška omaka, majoneza in limona. Idealna izbira za dopoldansko malico s prijateljem, popoldanski prigrizek ali pa kot romantična večerja v dvoje.

Če se boste ob obroku odločili tudi za kakšen kozarec žlahtne kapljice, vas izbor njihove vinoteka zagotovo ne bo razočaral.

O ponudniku:
Gostilna Kmečki hram se nahaja v centru na otoku mesta Kostanjevice na Krki. Notranjost gostilne je urejena v domačem stilu, prevladujejo topli materiali, predvsem les. Zunanjost gostilne krasi velik vrt z obalo reke Krke, kjer je tudi čolnarna in prostor za druženja in piknike. Ponujajo širok izbor domače hrane po naročilu, izbor odprtih in buteljčnih vin, strokovno vodene degustacije v lastni vinoteki, oddajo seminarske dvorane, čolnarijo, gastronomske večere (npr. špargljev večer in drugo).

V mesecu avgustu pa vas Gostilna Kmečki hram vabi na mesec Leskovaćke in Dalmatinske kuhinje.

 

Odprto imajo vse dni v tednu!

od ponedeljka do četrtka: od 10.00 do 22.00

petek: od 10.00 do 23.00

sobota: od 9.00 do 24.00

nedelja: od 9.00 do 21.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjetje

Gostilna Kmečki Hram d.o.o.

Telefon: 074987078

Oražnova ulica 11
Kostanjevica na Krki 8311
Slovenia
Spletna stran
Oražnova ulica 11
Kostanjevica na Krki 8311
Slovenia
Prikaži večji zemljevid