50% popusta na MALO PIVO - STAROPRAMEN, Bubkabeerfest akcija v Bubka baru

Ni na voljo
0,90 €
Cena Popust Prihranek
1,80 € 50% 0,90 €

Do izteka še

Kupljenih: 10

Ponudba je končana
Pogoji koriščenja

Kupec je lahko izključno OSEBA, STAREJŠA OD 18 LET!

Kupon je unovčljiv v času BUBKABEERFESTA, od 14.10. do 21.10.2012.

Kuponi so unovčljivi takoj po aktivaciji, izkoristite pa jih lahko vsak dan (v času Bubkabeerfesta), v obratovalnem času lokala.

Kupite lahko neomejeno število kuponov.

Kaj dobim

  • Ob predložitvi kupona v lokalu, kupec prejme 1 x 0,3L PIVA STAROPRAMEN (malo pivo)
  • Izbirate lahko med SVETLIM, TEMNIM ali MEŠANIM pivom Staropramen.

OPOZORILO:  "Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

Hej ti! Skoč v Bubko na "BUBKABEERFEST" (14.10.-21.10.2012) in si privošči sveže, točeno, hladno & slastno malo pivo Staropramen. Ker vemo, da eni pijete svetlo, drugi obožujete temno, spet tretji ste nekoliko (z)mešano orientirani, smo se Giannijem odločili, da vam ponudimo vse tri različice tega odličnega češkega piva, pri čemer je ena boljša od druge (to pomeni, da enostavno morate poizkusiti vse tri :).

Torej ko potegneš črto je jasno kot beli dan, da v Bubki - špica lokalu, dobiš za 90 centov - nikjer ceneje, 1 x mali Staropramen - Mmmm, z "ala carte" barvo - za leve, za desne in za tiste 'vmes.


Kaj je BUBKABEERFEST?
To je teden piva v Bubka baru. Kot že rečeno bo dogodek trajal od 14.10. do 21.10.2012, kjer boste lahko po mili volji in po svojih željah poizkušali različna evropska piva, od angleških, preko belgijskih, do nemških piv. Seveda bodo za zavedne Slovence še vedno na voljo tudi slovenska piva ;)

Pestra izbira piv pomeni, da boste imeli na voljo: LONDON PRIDE, ESB, INDIA PALE ALE, WESTMALLE TRAPPIST, GREEN DEVIL, ST BERNARDUS ABT, BANANA BREAD BEER, DOUBLE CHOCOLAT STOUT, LONDON ALE, HENRY WESGONS, GEUZE BOON, EXPORT DUNKEL, STAROPRAMEN, BECKS, CORONA, STELLA ARTOIS, GUINNESS, LAŠKO PŠENIČNO PIVO, LAŠKO, UNION, JELEN PIVO, HEINEKEN,...

Pa na zdravje! ;)

Podjetje

Bubka bar, Kria d.o.o.

Telefon: 051323321

Dečno selo 32
Artiče 8253
Slovenia
Spletna stran
Dečno selo 32
Artiče 8253
Slovenia
Prikaži večji zemljevid