1,50 eur za sladkanje s tortico v BUBKA BAR-u

Ni na voljo
1,50 €
Cena Popust Prihranek
2,30 € 35% 0,80 €

Do izteka še

Kupljenih: 21

Ponudba je končana


  • Bubka bar

  • Bubka bar tortica 1

Pogoji koriščenja

Kupec je lahko izključno OSEBA, STAREJŠA OD 18 LET!

Kuponi so unovčljivi takoj po aktivaciji, izkoristite pa jih lahko v obratovalnem času BUBKA BAR -a, od petka do vključno nedelje, ko ima bubka bar tortice v ponudbi.
Ne velja za lchf tortice.

Kupon je unovčljiv do 31.12.2016.

Kupite lahko neomejeno število kuponov.

Kaj dobim

  • 1x tortica po izbiri iz aktualne vikend ponudbe

BUBKA BAR

Če ste žejni, vam je na voljo največja ponudba pijač v Posavju, za prazen želodec poskrbimo s pizzo in prigrizki, za osvežitev v poletnih dneh pa s sladoledom. Tudi če ste v stiski s časom, se oglasite, skuhali vam bomo kavico za na pot. Za vas smo v zadnjem letu v ponudbo dodali tudi slastne tortice, ob katerih vas ne bo nihče postrani gledal, če se malce pregrešite. Še bolj pa se lahko pregrešite z LCHF torticami*, ki nimajo dodanih sladkorjev in ogljikovih hidratov. Vse tortice v ponudbi so pripravljene sveže.
Če doma mogoče ne pridete do interneta ali bi kakšno službeno elektronsko sporočilo radi poslali v miru in ob kavici, vam je v Bubki na voljo brezplačen dostop do računalnika in interneta ter brezplačna uporaba wireless-a.
Velika (v hladnih dneh toplo ogrevana) terasa ne služi le za klepete, ampak vam ob velikih športnih dogodkih pričara tudi odlično športno vzdušje, saj lahko na velikem platnu spremljate prenose vseh velikih tekem, ob tem pa vam postrežemo še z akcijskimi pijačami.

*LCHF tortice niso del ponudbe, objavljene na www.poceniposavje.si

DELOVNI ČAS:

pon. - čet.: 05:30 do 23:00

pet., sob.: 05:30 do 01:00

ned.: 06:30 do 23:00

Podjetje

Bubka bar, Kria d.o.o.

Telefon: 051323321

Dečno selo 32
Artiče 8253
Slovenia
Spletna stran
Dečno selo 32
Artiče 8253
Slovenia
Prikaži večji zemljevid