Kako deluje?

  • Na spletni strani poceniPOSAVJE.si dnevno objavljamo izvrstne ponudbe storitev in produktov v Posavju z osupljivimi popusti do 90%. Vsem svojim registriranim uporabnikom tedensko brezplačno pošljemo ponudbe tudi preko elektronske pošte in ponudbe prav tako objavimo na naši Facebook strani ter Twitterju.
  • Najprej se na strani registrirate, saj je le registriranim uporabnikom dovoljen nakup. Nato preglejte vse ponudbe in ko vam je katera všeč, enostavno kliknete na gumb »kupi«. Nato se odločite, katero vrsto plačila želite uporabiti (PLAČILNA KARTICA, UPN PLAČILNI NALOG). Ko je vaše plačilo prejeto, vam aktiviramo kupon, ki ga najdete v svojem profilu (na povezavi »Moj račun«) v zavihku »Moji kuponi«.
  • Kupon nato lahko koristite. Najbolj enostaven način koriščenja je, da ga natisnete.
  • Obiščite ponudnika in uživajte v izbranih storitvah ali produktih. Nikakor pa ne pozabite ob naročilu predložiti še svoj kupon.

REGISTRACIJA

Zaradi zagotavljanja varnosti pri spletnem poslovanju se je pred opravljanjem nakupov na našem portalu potrebno registrirati. Le tako bo zagotovljena vaša popolna varnost. To storite tako, da na http://poceniposavje.si/user/signup vpišete svoje ime, priimek, e-mail ter želeno geslo, ki ga morate zaradi varnosti vnesti dvakrat. Nato na svoj elektronski naslov prejmete potrditveno elektronsko sporočilo s povezavo za potrditev registracije. Če e-maila ne prejmete v roku pol ure, poglejte med nezaželeno pošto (»spam«).

NAKUP, IZBIRA PLAČILA in PREJETJE KUPONA

Ko ste izbrali ponudbo, ki jo želite kupiti, enostavno kliknete na gumb »Kupi«. V nadaljevanju izbirate med dvemi vrstami plačil: PLAČILNA KARTICA in UPN PLAČILNI NALOG. V kolikor izberete opcijo plačila PLAČILNA KARTICA, se transakcija izvede takoj (kupon je takoj v vašem profilu v zavihku »Moji kuponi«). Če pa izberete opcijo plačila UPN PLAČILNI NALOG, ste kupon rezervirali in poceniPOSAVJE.si čaka na vaše plačilo. Plačate lahko takoj in še prvi naslednji delovni dan do 24. ure preko spletne banke, na pošti ali banki. Ko prejmemo plačilo, je še isti, ali pa najkasneje naslednji dan kupon aktiviran in se prikaže v vašem profilu v zavihku “Moji kuponi”.

UNOVČENJE KUPONA

Kupon natisnete in ga ob naročilu pokažete ponudniku ali pa podatke (ID kupona in kodo za unovčitev) ponudniku sporočite kako drugače (preko pametnega telefona).
Kupon lahko tudi podarite. Pri posamezni ponudbi kliknite na »Kupi za prijatelja«, izpolnite obrazec in prijatelj bo kupon prejel na svoj e-mail. Če pa želite podariti kodo za dobroimetje na strani poceniPOSAVJE.si v znesku, ki ga sami izberete, na domači strani kliknite na povezavo »Pošlji darilni bon».